vAD INGÅR

introduktionen

Överst på din konstnärssida ligger en öppningsbild, ditt namn och en konstnärlig biografi om ditt arbete. Det ger besökaren en direkt överblick av din konstnärliga stil.

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon

SOCIAL MEDIA och länkar

För att lära känna dig bättre har besökaren möjlighet att klicka sig vidare till dina sociala mediekanaler eller hemsida genom interaktiva ikoner på din konstnärssida.

STUDIOBILD

En personlig bild ger ytterligare en dimension till besökarens upplevelse. Bilden kan exempelvis vara på dig själv, från din ateljé eller en närbild på dina konstnärsverktyg. Bilden redigeras till svartvit ton för att harmonisera med sidans layout och inte ta för mycket uppmärksamhet från konstverken.

                                       FÖRFRÅGAN

Genom en interaktiv knapp på din konstnärssida kan besökare och intressenter lätt kontakta dig med frågor kring din konst och förhöra sig kring köp av dina konstverk. Genom att du och köparen har direktkontakt via E-post får du vara med i varje steg i säljprocessen. För vem är mer pålitlig när det kommer till din konst än du själv!

BILDGALLERI

Du väljer själv hur många konstverk du vill presentera i ditt bildgalleri (max tolv stycken). De presenteras tillsammans med information om verkens titel, teknik, storlek och pris. Det går även bra att lägga in sålda konstverk som du vill visa upp för att ge besökaren en mer omfattande bild av ditt konstnärskap. 

videopresentation

En introduktionsvideo produceras med bilderna du skickat in och finns på din konstnärssida. Rörlig bild har blivit viktigt för att nå ut i olika digitala kanaler och ger samtidigt en visuellt tilltalande presentation av din konst. 

vår marknadsföring

När din konstnärssida är registrerad och upplagd på Konst 2 delar vi ett av dina konstverk på vårt instagramkonto och på vår facebooksida, samt lägger upp din video i vår youtube-kanal för att lyfta ditt konstnärskap så mycket som möjligt.  Din sida sökordsoptimeras (SEO) även för att få optimal genomslagskraft vid googlesökningar.  

din marknadsföring

Du får en användarmanual för hur du får ut maximalt av din konstnärssida som bland annat innehåller handfasta tips för försäljning av konst online. Du får även bildmaterial och din video som du kan använda för din portfolio och delning i egna sociala medier.